БМГ Услуги

Што можеме да ви понудиме

Софтвер

Посети: 3418

Software solutions for any purpose 

Потребата за софтверски решенија еволуираше од зголемување на трошоците на специјализиран софтвер што далеку ги надмина цените на малите и средните бизниси. Исто така, зголемената комплексност на софтвер доведе до огромни трошоци за дистрибуција на софтвер за крајните корисници. Преку ASPs, комплексноста и трошоците на таков вид софтвер може да се намали. Покрај тоа, прашањата за надградба се елиминирани од крајните фирми со поставување на одговорноста на ASP да се одржи up-to-date услуги, 24 x 7 техничка поддршка, физичка и електронска безбедност и вградена поддршка за бизнис континуитет и флексибилно работно време.
Значењето на овој пазар се гледа од нејзината големина. Од почетокот на 2003 година, проценките на САД на пазарот се 1,5-4 милијарди долари. Клиентите за ASP услуги вклучуваат бизниси, владини организации, непрофитни организации и организации за членство.
Значи, како прашање на што БМГ Универзум обезбедува овие услуги и нашиот тим од експерти во таа област се на побарувачката 24x7, така што клиентите се задоволни и среќни.

Share

FacebookTwitterLinkedIn
Сподели

Contact

From 
Subject 
Message 
Please enter the following iiuiqthu Help us prevent SPAM!
   Send me a copy
    
Go Top